Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Livrare

Produsele sunt livrate intre 2 si 10 zile lucratoare. In cazul in care produsul/produsele comandate nu sunt in stocul furnizorului, ne rezervam dreptul de a modifica perioada de livrare catre dumneavoastra cu un numar de zile suplimentar fata de termenul de livrare standard, informandu-va inainte. De asemenea, nu suntem raspunzatori de faptul ca un anumit produs a devenit indisponibil la furnizor in aceasta perioada si nu mai poate fi livrat.

Livrarea se face prin curierat rapid (Fan Curier).

Nu punem la dispozitie nici o alta metoda de livrare in afara optiunilor enuntate in procedura de retragere.

Va rugam sa aveti in vedere ca taxa de livrare va fi platita separat fata de costul coletului.

Costul de livrare este de 24 lei. Pentru comenzile mai mari de 1500 RON (TVA inclus) costul transportului este 0RON. Costul transportului este afisat in cosul de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii.

Pentru comenzile mai mari de 1000 de lei, S.C SEB-TECH SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita un avans din partea dumneavoastra. De asemenea, S.C. SEB-TECH SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula orice comanda cu caracter fraudulos.